Tjenester 2018-12-11T18:43:49+00:00

Her er en liste med våre tjenester

Oljeskift 

Er det lenge siden du har skifte olje på bilen din? Gjør det nå! Oljens oppgave er å smøre motorens mekaniske bestanddeler, samt binde til seg sot. På grunn av denne sotbindingen brukes oljen opp, og den må med jevne mellomrom skiftes ut. Helsyntetiske motoroljer av høy kvalitet har overlegne egenskaper som forlenger både oljens og motorens levetid. Den helsyntetiske motorolje smører raskere ved lave temperaturer, rengjør motoren bedre og gir en bedre beskyttelse ved høye temperaturer. Dette gjør også at du reduserer bilens drivstofforbruk. Bestill time til oljeskift på din bil i dag, eller stikk innom for en drop in time!

Bestill tid

Tilhengerservice 

Vi er autorisert forhandler av Tyssetilhengeren og har verksted for tilhengerreperasjon, Dette er viktig for deg da dette gir trygghet dersom feil oppstår på din tilhenger. For å holde din tilhenger i forskriftsmessig stand, er det viktig å overholde service intervallene som er oppgitt i din instruksjonsbok.
NB! Kontroller lufttrykk og ettertrekk hjulbolter!

Bestill tid

Dekk Hotell 

Problemer med tunge løft og dårlig lagringsplass? La oss gjøre jobben! Vi sørge for at bilen din er godt skodd uansett årstid.a
Skifting utføres raskt med moderne verktøy som trekker hjulmutterne til med riktig moment. Du slipper skader på felger og hjulbolter. Med riktig moment på hjulboltene, blir de enkle å skru løs, også med vanlig håndkraft.
Oppbevaring under riktige forhold er viktig. Med Dekk Hotell slipper du å bære og bruke viktig lagringsplass til dekkene dine hjemme.Rengjøring av dekk og felger før lagring gjør at de holder seg bedre. Vi sørger for grundig rengjøring før lagring.
Kontroll av dekk og felger er et viktig sikkerhetstiltak. Vi sjekker at mønsterdybden er tilstrekkelig for å tåle en ny sesong. Må noe utbedres, får du beskjed i god tid.

Bestill tid

Dekk Reparasjoner 

Reparasjon av dekk bør gjøres av en dekkfagmann. Korrekt repareringsprosedyre inkluderer avmontering av dekket fra hjulet for en gjennomgående inspeksjon for å se etter skader, og lapping og plugging for å reparere punkteringer som kan repareres ifølge rettningslinjer for dekkreparasjoner.

Har du vært uheldig og punktert? Eller lekker kanskje dekket ditt luft? Ta med deg dekket ditt til oss, så vil dyktige fagfolk vurdere om vi kan reparere det for deg.

Bestill tid

Ac-service 

Air conditioner trenger jevnlig vedlikehold for å fungere pålitelig og effektivt. Det er kun personell med opplæring og nødvendig tillatelse som kan utføre arbeid på AC-systemer. Når Air condition systemet fungerer som det skal bedres comfort og sikkerhet ved kjøring. Egnet temperatur og luftfuktighet gjør det lettere for sjåføren å fokusere på kjrøingen. Hvis du får service AC-system hvert år, slik som produsenten anbefaler, vil det kunne opprettsholde god ytelse.

Bestill tid

Batterier 

Hos Grandekk får du profesionell hjelp, både med å starte bilen og å forhindre problemer. Vi har nødvendig utstyr til å måle batteriets tilstand og vi kan skifte bilbatteriet for deg. Grandekk kan levere alle vanlige batterityper av høy kvalitet som sikrer start også ved lave temperature. Grandekk resirkulerer ditt gamle batteri på en trygg måte så du slipper å bruke tid på det.

Hos Grandekk får du profesjonell hjelp med å starte bilen og å forhindre slike problemer da vi har nødvendig utstyr til å måle batteriets tilstand, og kan om nødvendig skifte batterier for deg. Grandekk kan levere alle vanlige batterityper av høy kvalitet som sikrer start, også ved lave temperaturer. Batterier betegnes som farlig avfall. Grandekk resirkulerer ditt gamle batteri på en trygg måte så du slippre å bruke tid på det.

Bestill tid

Felger 

Er du på jakt etter nye felger bør du sjekke med oss! Aldri har utvalget vårt vært større! Ett sett med nye felger kan drastisk forandre utseende på bilen din og hos Dekkpartner har vi et bredt sortiment i forskjellige størrelser, design og prisklasser.

Felgene er med på å gi bilen din både særpreg og personlighet, og de bidrar også til å øke kjørekomforten. Enten du er på jakt etter helt klassiske felger eller ønsker noe mer tøft og ekstremt har vi felger til de aller fleste biltyper i flere prisklasser.

Utvalget er meget stort, så vi anbefaler at du tar turen innom en av våre forhandlere for en hyggelig felgprat.

Bestill tid